Friday, July 22, 2005

Semanatorii de razboi!

Daca este vreun oras din lume in care nu ma trage inimia sa ma duc, acela este cu siguranta Londra. Dupa cum stim ieri a fost din nou pus la cale un atentat, dar se pare ca a fost dejucat de autoritati. Oricum panica si frica au ramas si vor ramane pe o perioada indefinita la Londra.
Toata presa mondiala a condamnat aceste atentate cu cuvite foarte grele. Dar daca ma gandesc bine, mi se pare ca aceste actiuni nu sunt mai atroce decat cele intreprinse de englezi si americani in Afghanistan si Irak si cine stie ce tara va urma, pentru ca e sigur: nu se vor opri doar aici.
Noi europenii, asa-zis "civilizati" mergem (zice-se) sa ii civilizam pe altii. Dar prin aceasta noi ne-am facut si ne facem in continuare semanatori de razboi. Si daca semanam razboi oare ce vom culege??? Este clar ca fructele a ceea ce am semanat deja de cativa ani ies la iveala. Si ies peste tot in lume!
De ce sunt teroristii musulmani asa porniti impotriva noastra? Sa ne gandim putin: noi am mers peste ei, i-am omorat si am incercat sa le impunem un regim democratic care nu are nimic in comun cu cultura lor. Stam in tarile lor, cica sa facem pace, le luam titeiul sau orice gasim pe acolo. Si peste toate astea noi ne aseteptam ca ei sa stea linistiti si sa nu faca nimic!
Eu cred ca noi cei civiliziati suntem mai vinovati ca ei musulmanii. Noi am inceput primii acest joc murdar, aceasta samantare cu razboi. Ei sunt doar roadele. Cred ca ar trebui sa fim mandri de ceea ce am realizat! Suntem geniali, nu-i asa?

1 comment:

la tua parrocchia said...

dane, vezi ca poti sa setezi in asa fel incat sa accepti si comentarii anonime, altfel fiecare trebuie sa/si faca blogg ca sa poata posta...eu acum sunt la ar, si duminica voi fi la tm si poti sa/ti las cartea mea...da un nr de telefon pe adresa mea sorinews@gmail.com si o sa luam legatura...acum iti pun o mica publicitate pe bloggul meu www.sorinews.blogspot.com